ELIT

Sistemul Bellavista - ELIT, poate monta doua tipologii de sticla securizata ESG de 8 si 10 mm si are in componenta sa, accesorii in doua variante gri si negru. Sistemul beneficiaza de posibilitatea deschiderilor de dimensiuni mici si medii si poate fi folosit in toate situatiile.

Sistemul se poate vopsi in tot paletarul RAL.

 

 

 

 

 

 

ELIT

Sistemul Bellavista - ELIT, poate monta doua tipologii de sticla securizata ESG de 8 si 10 mm si are in componenta sa, accesorii in doua variante gri si negru. Sistemul beneficiaza de posibilitatea deschiderilor de dimensiuni mici si medii si poate fi folosit in toate situatiile.

Sistemul, partile minimale in aluminiu, se poate vopsi in tot paletarul RAL inclusiv in efect lemn de tipil, stejar auriu, nuc, cires, imbinand placut abientul existent al locuintei dvs.

 

ELIT

O ampla vedere panoramica, beneficiind in acelasi timp, de protectie impotriva intemperiilor. Sistemul Bellavista - ELIT poate fi folosit pentru orice tip de ambient, atat interior cat si exterior si poate folosi orice tip de sticla, de la sticla transparenta clara, la sticla vopsita sau printata. 

Avantajul acestui sistem este ca poate satisface dorintele oricarui client de a proteja si beneficia in acelasi timp, de o vedere panoramica bellavista. 

 

Produse recomandate