Totul despre produs

O casă unifamilială? Un sediu de birouri a unei companii? Renovarea unei vile din oraș? Pentru a concretiza detaliile necesare pentru fiecare proiect, sunt necesare informații mirate, concise și ușor de găsit, de aceea, pentru fiecare fază individuală de proiectare, vă oferim tot ce trebuie să știți despre produsele Aluminiu Concept, pentru ca dumneavoastră și clienții dumneavoastra să puteți fi întotdeauna perfect informați.


Fișele tehnice produse

Am creat o fișă tehnică, pentru fiecare tip de produs și combinație de materiale, cu imagini, avantaje, informații detaliate și desene tehnice.


Galerie de referinta

Căutați exemple din care să vă inspirați? Clădiri noi, renovări, facilități hoteliere, un sediu al companiei sau altul: galeria din zona tehnică a site-ului Aluminiu Concept vă prezintă numeroase creații complete cu fotografii cu scurte descrieri.


Proiectarea Aluminiu Concept
Proiectarea Aluminiu Concept

Mostre de produse

Cel mai bun mod de a vă face o idee despre produs, este să o atingeți direct. Cereți-ne un eșantion sau mostra din sistemul dorit! De asemenea, pentru colaboratorii dealeri, vă putem pune la dispoziție și furniza materialele necesare pentru showroom-ul dvs din gama dorita.


Proiectarea Aluminiu Concept

Cere Oferta